BENZAR JELLY BAITS BLOODWORM

Cikkszám: 79475040
Külső raktárról elérhető, szállítási idő 2-5 munkanap
BENZAR JELLY BAITS BLOODWORM
BENZAR JELLY BAITS BLOODWORM
Cikkszám: 79475040
Külső raktárról elérhető, szállítási idő 2-5 munkanap
Feladás 24 órán belül 
-6%
990 Ft 931 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2022.05.19  -  A készlet erejéig!
Egységár: 31 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft
Sokan szembesültünk már azzal a problémával, hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve indultunk volna horgászni, azonban nem volt otthon élő csalink, esetleg a közeli horgászbolt is már zárva van. Ekkor kerültek elő a horgászdobozokból a különféle gumicsontik, szúnyoglárvák. Ezekkel vagy fogtunk valamit, vagy nem. Mára ez az esélytelenség a Benzár Jelly Baits megjelenésével megszűnt! A legélethűbb, leglágyabb anyagból készült csalik forradalmasítják a finomszerelékes horgászatot. Elérhető csontkukac, szúnyoglárva, giliszta és halikra formákban. Használhatjuk önmagukban, vagy természetes csalikkal kombinálva, így a halak nem fogják lecsipkedni az összes csalit a horogról. Évekig eltartható, ajánljuk minden olyan horgásznak, aki figyelemmel kíséri az innovációkat és nem akar lemaradni erről a kiváló csaliról.

* ha a termék akciós honlapunkon, az akciós ár a termék forgalmazója által javasolt fogyasztói árától (RRP) való eltérésre, kedvezőbb árra értendő

Termék elérhetősége
Termék elérhetősége

Amennyiben a termék megtalálható raktárunkban, törekszünk rá, hogy 24 órán belül feladásra kerülhessen. Forgalmazói készleten, külső raktáron lévő terméket kb. 2-3 munkanap alatt tudunk beszerezni.

Raktáron
Gyártó
Benzar Mix
Cikkszám
79475-040