Elállás, termék visszaküldés

 

A termék kézhezvételét követően Vásárlóinkat 14 napos elállási jog illet meg, melyről részletesen Általános Szerződési Feltételeinknél olvashat.

A fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban biztosított jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, vagy a honlapról letölthető nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja.

Kérjük, hogy amennyiben el szeretne állni a vásárlástól, jelezze felénk e-mailben,  postai úton, vagy írásban a visszaküldött csomagban, feltüntetve a bankszámlaszámot is, melyre a vásárlása összegét tudjuk átutalni. Felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy amennyiben a termék használata túlhaladta azt a mértéket, amelyet a termék kipróbálása okozhatott, értékcsökkentett öszeget térítünk vissza.

Az elállási szándék telefonon való jelzése nem elégséges, érdemben nem tudunk vele foglalkozni.

Kérjük, hogy minden esetben gondoskodjon a visszaküldeni kívánt termék megfelelő csomagolásáról, hogy az ne tudjon a szállítás során megsérülni.

A becsomagolt terméket az alábbi címre küldheti, vagy hozhatja vissza:

Marlin Horgászbolt

8230 Balatonfüred, Széchenyi utca 55 (Tesco Marina Center)

Kérjük, hogy az elállási nyilatkozatot, és benne a bankszámlaszámot tegye a csomagba, megkönnyítve ezzel a visszautalás folyamatát.

A futárköltség visszaküldés esetén a Vásárlót terheli. Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni.