Horgászbot használati útmutató

Annak érdekében, hogy horgászbotja hosszú ideig hibátlanul szolgálja Önt, kérjük, vegye figyelembe a következő hasznos tanácsokat.
Botját védje a fizikai behatásoktól és szennyeződésektől, ennek érdekében a termékhez adott védőtokban vagy a kereskedelemben kapható bottartó táskában szállítsa. Amennyiben lehet, ne tegye botját a földre, ne pakoljon rá, ne ejtse le, és ne csapja oda. Minden használat után, karcoló anyagtól mentes puha törlőkendővel törölje át botját. A horgászbotot ne csomagolja el vizesen, oldószer használatát a tisztítás során mellőzze.
FIGYELEM!
A szénszálas (karbon) alapanyagú botok vezetik az elektromos áramot, ezért viharban, villámláskor vagy magas feszültségű vezeték 50 m-es körzetében használatuk TILOS! Erre a veszélyforrásra az Ön figyelmét a bot nyéltagján feltüntetett piktogramok hívják fel.
Összeszerelés:
Használat előtt vizsgálja meg, hogy az illeszkedő részek szennyeződésmentesek legyenek. Teleszkópos botok kihúzását a spicc tagnál kezdje el, úgy, hogy a gyűrűk egy egyenesbe essenek. A
teleszkópos tagokat ütközésig húzza szét, majd győződjön meg róla, hogy azok kotyogásmentesen illeszkedjenek. Az összecsukást fordított sorrendben a nyéltag felől kezdje. A horgászbotok jótállási ideje alatt bármilyen beavatkozást, javítást, karbantartást kizárólag csak a szakszerviz végezheti el.