SHIMANO ULTEGRA C3000 FB

Article No.: ULTC3000FB
SHIMANO ULTEGRA C3000 FB
SHIMANO ULTEGRA C3000 FB
Article No.: ULTC3000FB
Out of stock
RRP: 42 990 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár. A mi árunk: 38 990 Ft
Bonus point : 1 950 Ft

Kisméretű de nagy teljesítményű orsót keresel? és persze ne legyen horror áron? Akkor a Shimano Ultegra C3000FB a tökéletes választás.

Hosszú idő után visszakerült a pergető horgászokhoz az Ultegra! Eredetileg a tengeri pergető horgászoknak fejlesztették ezt a típust, a kimagasló tulajdonságai mint a dobástávolság és az erő vagy a legprecízebb zsinórfektetés miatt, elkészítették a békés halas változatát. Ahol igazán ismerté vált, hiszen a legjobb "pontyos orsók között tartják számon.

A 2017-es Shimano Ultegra FB megtestesít mindent amit egy modern pergető orsótól elvárunk. Kompakt, erős, könnyű és kimagasló precizitás.
Már megjelenése is sugározza, hogy ez egy rendkívüli pergető orsó, ami kézbe véve ez azonnali bizonyosságot nyer. Az Ultegra FB tovább erősíti a Shimano P4-es pergető orsó sorozatát, amely a legkomolyabb tányérkerekével a Hagane és a Coreprotect védelemmel rendelkezik.
Ez a felszereltség növeli a hajtómű erejét és biztosítja a vaj sima futást hosszú időkig még a legszélsőségesebb körülmények között is.
Mint elvárható, megkapta az X-Ship hajtóművet, mely drasztikusan megnöveli a bevontatás hatékonyságát, erejét, ezzel számunkra biztosítva az orsó időtállóságát.
Nagyon fontos használati érték szempontjából az Ultegra C3000 FB-be beépített G-Free Body technológia, amely az orsó súlypontját a bot felé tolja el. Így a súlypont közelebb esik a kézhez, emiatt könnyebbnek, kényelmesebbnek érezzük és növeli a horgászat élményét.

Tulajdonságok:

  • 4db rozsdamentes, porvédővel ellátott acél golyóscsapágy.
  • AR-C Light spool.
  • Alumínium hajtókar.
  • Vízhatlan fékrendszer.
  • Hidegen sajtolt kéttónusú alumínium dob.
Brand
Shimano
Warranty
12 hónap
Size