Haldorádó Pellet Pack - Mézes Pálinka

Article No.: HDCMPP-MP
Haldorádó Pellet Pack - Mézes Pálinka
Haldorádó Pellet Pack - Mézes Pálinka
Article No.: HDCMPP-MP
Out of stock
2 790 Ft
Unit price: 3 488 Ft/kg
Bonus point : 140 Ft

A Haldorádó Pellet Pack, egy olyan komplett csomag, amely a modern, céltudatos pontyhorgászat leghatékonyabb csalogatóanyagait tartalmazza.A dobozban három különböző terméket talál:

1. Az etető pellet (800 g) több különböző méretű (2, 3 és 4 mm-es) pelletszemet tartalmaz. A kisebb méretű pelletek a legfogósabb, évek óta jól működő etetőanyagaink legértékesebb összetevőiből épülnek fel. Ezek gyorsan, illetve közepesen gyorsan puhulnak és oldódnak fel a vízben, de nem esnek szét. A 4 mm-es változat halibut pellet, amely nagyon lassan puhul fel, ez sokáig kemény, „roppanós” falat marad. A halibut magas olajtartalmának köszönhetően a vízközt mozgó halakat is a mederfenékre irányítja.

2. A pellet ragasztópor (100 g) segítségével lehet a leggyorsabban és legegyszerűbben a csomag tartalmát biztonságosan megragasztani.

3. A Pellet Juice (100 ml) egy nagyon sűrű, nagyon tömény új aroma, amely tovább növeli a pelletszemek fogósságát és csalogatóhatását. Nagy sűrűségű, különleges, „nehéz” aroma, amely mindvégig a mederfenéken terjed.Nagyon könnyű használatba venni:

1. lépés: öntse a csomag tartalmát egy vödörbe

2. lépés: keverje el az összetevőket

3. lépés: öntsön hozzá 3-4 dl vizet

4. lépés: a pelletszemek 15-30 perc alatt felszívják az aromás vizet és felpuhulnak

5. Ezután könnyedén kosárba tölthető…

6. … vagy gombóccá formálható és csúzlival belőhetőTovábbi jó tanácsok:

- A hidegebb évszakokban célszerű mindezt már előző este otthon elvégezni és a csomag tartalmát egy lezárt műanyag vödörbe helyezni.

- A 16 Celsius-foknál alacsonyabb hőmérsékletű vízben ajánlott CSL Tuning Hideg vízi aromával keverni. Amennyi aromát hozzáöntünk, annyival csökkentsük a víz mennyiségét. A pelletre maximum 100 ml egyéb aromát szabad ráönteni, a csomagban található Pellet Juice aroma mellett.

Brand
Haldorádó
Ízesítés
Mézes Pálinka
Tulajdonságai
Szemcsem.: 2, 3, 4 mm, Kiszerelés: 1 kg, Íz / Szín: méz+barackpálinka / sárga