Haldorádó Pellet Pack Turbo - Fagyos Ponty

Article No.: HDCMPP-FP
Haldorádó Pellet Pack Turbo - Fagyos Ponty
Haldorádó Pellet Pack Turbo - Fagyos Ponty
Article No.: HDCMPP-FP
Out of stock
3 490 Ft
Unit price: 4 363 Ft/kg
Bonus point : 175 Ft

A Haldorádó Pellet Pack szélsőséges időjárási körülményekre továbbfejlesztett változata a Pellet Pack Turbo, ami két típusban készült el. Az egyik a Fagyos Ponty, míg a másik a Tüzes Ponty. A Pellet Pack Turbo akkor igazán hatásos, amikor a vizek hőmérséklete túlságosan hideg vagy nagyon meleg. A speciális adalékanyagok, aromák és csipetnyi titok teszi extrém körülmények közepette is a nagy halak ellenállhatatlan csemegéjévé a Turbo változatot! A Pellet Pack kifejlesztésénél egyértelműen az volt a cél, hogy egy olyan komplett csomag készüljön el, amely a modern, céltudatos pontyhorgászat leghatékonyabb csalogatóanyagait tartalmazza.A Pellet Pack Turbo Fagyos Ponty a hideg, 16 Celsius-fok alatti vizekben igazán hatékony. A Fagyos Ponty egy kellemes illatú, gyümölcsös aromára épül.

A dobozban négy különböző terméket talál:

1. Az etető pellet több különböző méretű (2, 3 és 4 mm-es) pellet szemet tartalmaz. A kisebb méretű pelletek a legfogósabb, évek óta jól működő etetőanyagaink legértékesebb összetevőiből épülnek fel.

2. A pellet ragasztópor segítségével lehet a leggyorsabban és legegyszerűbben a csomag tartalmát biztonságosan megragasztani.

3. A pellet juice egy nagyon sűrű, nagyon tömény új aroma, amely tovább növeli a pellet szemek fogósságát és csalogatóhatását. Nagy sűrűségű, különleges, „nehéz” aroma, amely mindvégig a mederfenéken terjed.

4. A CSL Tuning aroma olyan hideg vízben jól működő, rendkívül hatásos adalékanyag, amely akár ötszörösére is képes megnövelni pellet mixünk hatósugarát! A sűrű, de rendkívül gyorsan oldódó és agresszíven terjedő, alkohol tartalmú, hidegen sajtolt kukoricacsíra kivonatból (CSL) készült ízesített aroma fajsúlya nagyobb, mint a vízé, így a mederfenéken „laposan” terjed.Nagyon könnyű használatba venni:

1. lépés: öntse a csomag tartalmát egy vödörbe és keverje el a száraz összetevőket

2. lépés: öntse rá mindkét aromát

3. lépés: öntsön hozzá 2 dl vizet

4. lépés: a pellet szemek 30-60 perc alatt felszívják az aromás folyadékot és felpuhulnak

5. lépés: könnyedén etetőkosárba tölthető

6. lépés: gombóccá formálva csúzlival is lőhetőTovábbi jó tanácsok:

- A pellet szemek felpuhulásának időtartamát nagymértékben befolyásolja a ráöntött víz és a levegő hőmérséklete.

- Ha nem akar egyetlen percet sem várakozni, akkor már a horgászat előtti estén keverje össze a Pellet Pack Turbo tartalmát!

- Helyezze ezt egy lezárt vödörbe, így nem veszít értékes aromájából a keverék.

- A felpuhult pellet szemek önállóan vagy etetőanyaghoz keverve is bejuttathatók.

Brand
Haldorádó
Tulajdonságai
Szemcsem.: 2, 3, 4 mm, Kiszerelés: 1,1 kg, Íz / Szín: gyümölcsös / bordó