Haldorádó Micro Pellet - Chilis Tintahal

Article No.: HDA-MPCT
Haldorádó Micro Pellet - Chilis Tintahal
Haldorádó Micro Pellet - Chilis Tintahal
Article No.: HDA-MPCT
Out of stock
1 290 Ft
Unit price: 1 843 Ft/kg
Bonus point : 65 Ft

A kisméretű etető pelletek csalogató hatása igen látványos. Kifejezetten kívánatos a használatuk apróhalakkal terhelt tavakon, ugyanis nem hagynak vízközt nyomot, nem húzzák le az aljzatra az apróságokat, ezzel is szelektálva a halméretet. A Micro Pellet családunk olyan ízesített, 2 mm-es szemekből áll, amelyek vízbe érvén gyorsan elkezdik magukból ontani értékes összetevőiket, miközben megázva sem veszítik el formájukat. Etetőanyagba keverve, tovább növelhetjük annak beltartalmát és fogósságát, ekkor az adagolási mennyiség 20-40% között mozoghat, attól függően, hogy mennyire szeretnénk tartalmas kajával kedveskedni a halaknak. Önmagában is használható, ebben az esetben csúzlival, spomb-al, vagy akár etetőcsészével is bejuttathatjuk.

10 féle változatban kínáljuk, ezek: Csoki-Narancs, Édes Ananász, N-Butrity Carp, Eper, Mézes Pálinka, Szuper Színes Ponty, Chilis Tintahal, Fekete Tintahal, TripleX és Kókusz + TigrismogyoróMicro Pellet - Chilis Tintahal

A Chilis Tintahal egy csípős-halas, intenzív aromájú változat, amely kifejezetten a felmelegedő és lehűlő vizekben hatásos. Ez az ízvilág különösen csábító a nagytestű pontyok számára.

Brand
Haldorádó
Tulajdonságai
Szemcsem.: 2 mm, Kiszerelés: 700 g, Íz / Szín: Chilis Tintahal / bordó
Ízesítés