Haldorádó Micro Pellet - Szuper Színes Ponty

Article No.: HDA-MP5X
Haldorádó Micro Pellet - Szuper Színes Ponty
Haldorádó Micro Pellet - Szuper Színes Ponty
Article No.: HDA-MP5X
Out of stock
1 290 Ft
Unit price: 1 843 Ft/kg
Bonus point : 65 Ft

A kisméretű etető pelletek csalogató hatása igen látványos. Kifejezetten kívánatos a használatuk apróhalakkal terhelt tavakon, ugyanis nem hagynak vízközt nyomot, nem húzzák le az aljzatra az apróságokat, ezzel is szelektálva a halméretet. A Micro Pellet családunk olyan ízesített, 2 mm-es szemekből áll, amelyek vízbe érvén gyorsan elkezdik magukból ontani értékes összetevőiket, miközben megázva sem veszítik el formájukat. Etetőanyagba keverve, tovább növelhetjük annak beltartalmát és fogósságát, ekkor az adagolási mennyiség 20-40% között mozoghat, attól függően, hogy mennyire szeretnénk tartalmas kajával kedveskedni a halaknak. Önmagában is használható, ebben az esetben csúzlival, spomb-al, vagy akár etetőcsészével is bejuttathatjuk.

10 féle változatban kínáljuk, ezek: Csoki-Narancs, Édes Ananász, N-Butrity Carp, Eper, Mézes Pálinka, Szuper Színes Ponty, Chilis Tintahal, Fekete Tintahal, TripleX és Kókusz + TigrismogyoróMicro Pellet - Szuper Színes Ponty

A Super Color Carp azok számára készült, akik a bőség zavara miatt nehezen tudnak dönteni, és mindenből egy kicsit, de a legjobbat akarják! Nos, ez a pellet mix 5 különböző színű szemeket tartalmazó, egyedi narancs+fahéj aromával ízesített, édes ízű, nagyon intenzív keveréket alkot. Nem lehet vele hibázni!

Brand
Haldorádó
Tulajdonságai
Szemcsem.: 2 mm, Kiszerelés: 700 g, Íz / Szín: narancs+fahéj / piros, fekete, narancssárga, barna, fehér